top of page
sponsorprospekt_UMS reviderad sparas_Sida_1.png

Att bli sponsor för Umeå Musiksällskap

Välkommen att stötta Umeås äldsta kulturförening. Musiksällskapets verksamhet är ideell och vi har mer än 150 år på nacken. Vi brinner för att ge intresserade och begåvade amatörmusiker en fantastisk möjlighet – att få spela i en symfoniorkester och glädja publiken vid offentliga konserter. Vi har alltså mycket lång erfarenhet av att sprida en positiv anda i Umeå och nu vill vi gärna fortsätta att göra detta, i samarbete med dig och din organisation.

 
Umeå musiksällskap presenterar en ny möjlighet att stödja kulturella arrangemang och samtidigt få en tydlig exponering som företag, organisation eller privat person. Längre ner på sidan hittar du förslag till alternativa sponsringssamarbeten – ta chansen att synas tillsammans med oss och därigenom stärka ditt varumärke i regionen!


Symfoniorkestern är kärnan i Musiksällskapet. Den är öppen för alla som spelar något av orkesterns instrument och har orkestervana. Orkestern består för närvarande av cirka 60 aktiva musiker och vi tillhör Sveriges Orkesterförbund. Vi ger fem konserter per år, oftast i Norrlandsoperans konsertsal. Musiksällskapets publika verksamhet uppfyller därmed Statens kulturråds krav för ett tillgängligt och jämlikt kulturliv. Våra konserter besöks av cirka 1 000–2 000 personer per år och den lokala förankringen är mycket stark.

Ladda ner informationsblad för utskrift (PDF)

Mer information

För mer information kontakta:
Torgny Stigbrand, ordförande: torgny.stigbrand@umu.se

Claes-Göran Norrman, kassör: cg.norrman@telia.com

Musikssällskapets sponsorserbjudanden i nivåerna ambassadör, brons, silver och guld.
bottom of page